neutraal_slider

Bedankt voor je interesse in onze woonwinkel

Bij ons in de winkel vind je altijd een ruim assortiment met uiteenlopende collecties. Welke woondecoratie je ook zoekt. Daarnaast werken we alleen met maatwerk producten. Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt en zo afgeleverd dat het naadloos aansluit bij zowel jouw persoonlijke wensen als de toepassingsmogelijkheden die jouw woning biedt. We laten je graag zien wat we jou te bieden hebben. Je bent dan ook van harte welkom bij ons in de winkel. Maar ook een interieuradvies aan huis behoort tot de mogelijkheden! Voor ons geen groter geluk dan voor jou een stralend interieur te verzorgen. Colors@Home is niet voor niets dé interieurspecialist!  
Hunker jij ook naar dat vrije gevoel wat je krijgt van verre reizen en tropische oorden? Dan haal je dat heerlijke gevoel toch gewoon in huis? Met de bijzondere woontrend Ethnic geef je jouw interieur een werelds tintje mee. Waarom je beperken tot de zomervakantie als je altijd een vakantiegevoel kunt hebben?

Colors@Home Versprille dé interieurspecialist!

Een eigentijdse woonwinkel, met oog voor detail en een passie voor het interieur. Colors@Home Versprille staat voor een beleving in de wereld van woondecoratie. Het loont om een kijkje te nemen bij ons in de winkel in Zevenhuizen (zh).  Loop eens binnen en ontdek wat we allemaal te bieden hebben. Wij kiezen ervoor om alleen samen te werken met de allerbeste leveranciers. Je kunt dus rekenen op kwalitatief hoogstaande producten waar we voor de volle 100% achter staan! Zodat jij de komende jaren onbezorgd van je nieuwe aankoop kunt genieten. Nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je hoort heel snel van ons. 
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenDorpsstraat 166|2761 AJ Zevenhuizen (zh)
Telefoon 0180-631377|E-mail versprille@colorsathome.nl
Openingstijden
 
Maandag Gesloten  
Dinsdag 08.30 - 12.00 13.00 - 18.00
Woensdag 08.30 - 12.00 13.00 - 18.00
Donderdag 08.30 - 12.00 13.00 - 18.00
Vrijdag 08.30 - 12.00 13.00 - 20.00
Zaterdag 08.30 - 16.00  
Routebeschrijving
naar onze winkel